Családi ház referenciáink

Mitől jó velünk dolgozni?

Sokaknak úgy tűnhet, a semmiből építkezni a legegyszerűbb. Tapasztalatból tudjuk, hogy ez nem így van. Megannyi projekt után kijelenthetjük, hogy a legpontosabb tervezés is csak akkor ér valamit, ha azt megbízható, becsületes szakemberek valósítják meg. Itt jövünk mi a képbe. A pontos tervezés mögé gondos számítást készítünk és olyan ütemtervet, amit vállalni is tudunk. Sem a megbízóink, sem mi nem szeretjük a rejtett költésgeket és a váratlan feladatokat.

Acélszerkezetes házépítés.

Vállalkozásunk kiemelt figyelmet fordít az energiamegtakarításos megoldások felkutatására.

  • Az általunk kivitelezett acélvázszerkezetes házak nagyon gyorsan felépülnek.
  • A falvastagságok miatt az acélszerkezetű építmények 10- 15%-kal nagyobb hasznos alapterülettel rendelkeznek.
  • Az üzemi gyártás miatt igen nagy pontossággal készülnek az acélvázak, ami azért fontos, mert így tűpontos költségvetés készíthető és tartható be.
  • Minél pontosabb a költségvetés, annál átláthatóbb és követhetőbb az építkezés. A megrendelő sokkal nagyobb biztonságban érzi magát.

Budaörsi egyszerűség

Megrendelőnk nem kedveli a bonyolult építészeti megoldásokat és alapvetően a hagyományosabb dizájnt kedveli. A modern, éles szögekkel zárt formát választotta, külön kérése volt, hogy az épületet minél több irányból megközelíthessék, ha a gyermekei az udvaron és a kertben játszanak.

A tető szándékosan nem szürke, a hagyományosabb vonal érdekében egy melegebb tónusú, de sötét beton cserépre esett a választás. Kontrasztos a fehér vakolattal, a régies utcaképbe mégis ez illik inkább. A cink-magnézium réteggel bevont, acélból készült ereszcsatorna-rendszert alakítottunk ki, ezzel garantálva a szilárdságot és korrózióállóságot.

A győrsövényházi csoda óvoda

© Copyright 2023 Kivitelezősrácok: Felújítás, ácsmunkák és tetőfedés, szigetelés, gipszkartonozás, burkolás, festés, mázolás, villanyszerelés, bontás, teljeskörű kivitelezés.